genunchi
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI este un forum dedicat patologiei traumatice si netraumatice a genunchiului
Lista Forumurilor Pe Tematici
genunchi | Inregistrare | Login

POZE GENUNCHI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
mememe12
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
genunchi / Forum Nou / genunchi cu probleme  
Autor
Mesaj Pagini: 1
eugenia80
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
de cateva saptamani simt ca genunchiul drept nu ma "asculta".....pur si simplu sunt momente cand parca nu/l mai simt......fac sport ////.si atunci cand folosesc  bicicleta tb sa ma concentrez asupra lui, pt. ca altfel simt ca nu/l am.....acelasi lucru mi se intampla si la dus f. cald....mentionez ca dureri nu am ....doar aceasta "slabiciune"sau amorteala........ce ma sfatuiti sa fac ?

pus acum 14 ani
   
alice
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Buna ziua!

Am fost operata acum 11 luni - fractura rotula, osteosinteza cu 2 brose K.
Recuperarea a fost destul de dificila. In prezent, mersul este normal, mobilitatea recuperata aprox. 90%, dar piciorul (cvadriceps, gamba...tot) a ramas mult mai subtire, iar durerea persista (suportabil, dar la fiecare miscare genunchiul doare).
Urmeaza sa fac in viitorul apropiat o a doua interventie pentru indepartarea broselor.
Intrucit nu am gasit nicaieri informatii despre aceasta interventie, as ruga persoanele care au trecut printr-o experienta asemanatoare, sa-mi dea citeva detalii (cum decurge aceasta interventie, ce fel de anestezie implica ea, cit este de mare incizia, cit dureaza recuperarea? voi avea nevoie iarasi de cadru, cam dupa cit timp voi putea merge normal, se va atrofia si mai rau musculatura? etc).

va multumesc si va doresc multa sanatate!

genunchi probleme buna ziua!am fost operata acum luni fractura rotula, brose fost destul dificila.

20.4KB


pus acum 14 ani
   
luckish
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
salut!am o problema la genunchiul drept in exterior!mai exact am o instabilitate care persisita de 1 an jumate de acuma!am jucat fotbal si si cazand pe o parte am auzit o pocnitura mika la genunchiul respectiv..
nu am mai putut sa merg deloc in acea zi..
nu s-a umflat,dar cu greutate in puteam flexa!a 2a zi m-am dus la spital si mi-au facut o raza si  mi-au zis ca tendonul a fost fortat.sa fac repaus sa ma dau cu diclifenac gel si sa pun gheata...
am facut asta atunci in 2008,dar iata ca si in ziua de azi am probleme cu genunchiul...cand calc in exterior sau cand fac schuimbari de directie bruste,devine instabil si parca "fuge" de sub mine si ma trezesc jos cu o mica durere!in 10 min pot merge din nou chiar daca ma jeneaza inca 3-4 zile!CE AS PUTEA SA FAC?
IMI POATE SPUNE CAREVA?


pus acum 14 ani
   
luckish
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2


pus acum 14 ani
   
cristyna_k9
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Buna ziua.

Am probleme la ambii genunchi de mai multi ani.
Acum doi ani am fost la un consult, iar medicul mi'a spus ca am LIA intins si musculatura coapsei slabita. Mi'a recomandat exercitii pentru intarirea musculaturii, astfel incat presiunea rotuliana externa sa scada, iar durerile din partea superioara a genunchiului sa dispara. Mi'am facut exercitiile si intr'adevar, nu m'a mai durut.

Insa in paralel cu acea durere de care acum am scapat, aveam dureri atat in partea mediala cat si in cea laterala a genunchiului. Pentru aceste dureri nu mi'a fost recomandat nimic. In ultimul timp au crescut in intensitate si durata, si se manifesta atat in activitati care solicita genunchiul, cat si atunci cand stau.

Durerea este mai degraba surda, nu foarte intensa, dar este mai rea decat inainte. Nu mi s'au umflat niciodata genunchii si nici nu am avut vreun accident notabil care sa poata fi considerat cauza durerilor.

Ce credeti ca este in neregula? E posibil sa fie vorba de leziuni la nivelul meniscurilor, sau e vorba de ceva si mai complicat?

Multumesc.


pus acum 14 ani
   
FybeR
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Buna ziua! In primul rand vreau sa imi exprim cu parere de rau faptul ca nu credeam ca o sa ajung in halul asta! Totul a inceput intr-o zi cand am jucat fotbal cu niste prieteni. Iarba fiind uda, am incercat sa trec mingea pe langa un adversar si cum eram in fuga m-am trezit jos cu o durere de genunchi groaznica! Totul s-a intamplat atat de repede incat nici nu am stiut ce mi s-a intamplat! Cert este ca am simtit cum imi fuge cu totul genunchiul....nemaiavand probleme de genul asta (desi am cazut si avut intinderi de zeci  de ori) nu credeam ca e ceva atat de grav.. . Sperand ca trec noaptea cu bine si a doua zi va fi ca nou (nu s-a intamplat asa) am ajuns la spital a 2-a zi la spitalul de ortopedie. Am fost diagnosticat cu entorsa genunchi drept. Mi s-au facut niste radiografii care sa fim seriosi au fost degeaba..pentru ca in radiografii se vad doar oasele iar eu aveam probleme la ligamente...mi s-a pus piciorul in ghips 2 saptamani. Toate bune si frumoase pana cand dupa exact 1 saptamana de la inlaturarea ghipsului mi-a sarit iar genunchiul de la o miscare brusca banala. Intrebarea mea catre dumneavoastra este: Se poate reface o astfel de entorsa doar prin gimnastica medicinala si unguente? sau trebuie sa ma operez ?...astept raspuns! Sanatate!

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la