genunchi
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI este un forum dedicat patologiei traumatice si netraumatice a genunchiului
Lista Forumurilor Pe Tematici
genunchi | Inregistrare | Login

POZE GENUNCHI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil lutsen
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
genunchi / Forum Demonstrativ / recuperare postoperatorie l.i.a.  
Autor
Mesaj Pagini: 1
tudvio
Vizitator



va salut
am fost operat de o saptamana la genunchi unde mi s-a facut transplant (cu o autogrefa luata din ligamentul rotulei) pentru inlocuirea l.i.a.
v-as fi recunoscator daca mi-ati putea da unele informatii despre recuperarea post operatorie (cum se executa exercitiile, care sunt acestea, dupa cat timp etc).
am cautat pe net dar acest site e cam singurul care ofera informatii cat de cat despre genunchi.
va multumesc anticipat.
astept raspunsul dumneavoastra.


pus acum 17 ani
   
csabi
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1
Buna, am si eu o intrebare. Tatal meu in varsta de 55 de ani a suferit o fractura de rotula la data de 28 octombrie 2006. A fost operat 2 zile mai tarziu, dar inca nu-si poate indoi bine piciorul, numai aproximativ 80 de grade. Oare este normal evolutia lui? Face gimnastica zilnic. Va multumesc pentru raspuns.

pus acum 17 ani
   
karin3ti
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
salutare!!! m-am operat si eu acum vreo 5 saptamani de menisc si vroiam sa intreb daca se face ceva fizioterapie ca simt niste galme in licul in care au fost facuta operatia!mentinez ca a fost facuta cu laparoscopul!am facut gimnastica zilnic si exercitii de forta cu greutati foarte mici! multam anticipat

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la